Ние, от RUMIRA COSMETICS имаме привилегията в живота си да вършим това, което ни харесва и ни прави щастливи - да сътворяваме средства за съхраняване и подчертаване на красотата в човека!

В продължение на повече от 20 години с много труд и любов изграждаме професионализма си, за да можем да предоставим на нашите клиенти възможността да ползват първокласни продукти.

Именно тази отдаденост и умение сме вложили в разработването на новата серия масажни масла РУМИРА, на които се надяваме да се насладите.

21 май 2010 г.

БАЗОВО МАСАЖНО МАСЛО

Аромотерапията е позната още от древността. Минала през дистанцията на времето, тя отново е актуална при възстановяването на физическото и психическо равновесие на човешкия организъм. Основа на тази древна техника са маслата за масаж. Предлаганото базово масло е съчетание от три вида масла, извлечени от гроздовите семки, сусам и кокос, към които могат да се добавят различни видове етерични масла. И към това масажно масло е добавен силният антиоксидант - Витамин Е.
Маслото от гроздови семки се състои от 70 % незаменими мастни киселини, които се възприемат лесно от кожата, съединяват и задържат влагата, като едновременно се съдържа и най-силния естествен антиоксидант - ресвиратрол, известен на науката. То стяга, но не затваря порите на кожата.
Сусамовото масло, като елексир за красота, има хилядолетна традиция. То притежава добре балансиран мастно-киселинен състав и има способността да прониква дълбоко в клетките на кожата, като спомага да се отделят вредните отпадъчни вещества. Съдържа витамин Е, лецитин, метионин, минералите калций, магнезий и фосфор.
Тропическото кокосово масло е подходящо за поддържане на здрава и нормална кожа. Благодарение на своя състав на наситени мастни киселини, то попива много бързо в кожата и я превръщат в "кадифе".
Така съчетани в базовото масажно масло, тези три масла правят “магията” на аромотерапията възможна.


Живейте красиво!

Няма коментари:

Публикуване на коментар