Ние, от RUMIRA COSMETICS имаме привилегията в живота си да вършим това, което ни харесва и ни прави щастливи - да сътворяваме средства за съхраняване и подчертаване на красотата в човека!

В продължение на повече от 20 години с много труд и любов изграждаме професионализма си, за да можем да предоставим на нашите клиенти възможността да ползват първокласни продукти.

Именно тази отдаденост и умение сме вложили в разработването на новата серия масажни масла РУМИРА, на които се надяваме да се насладите.

21 май 2010 г.

МАСАЖНО МАСЛО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА



Според световната статистика, над 40 на сто от население на земята има чувствителна кожа. За да подпомогнем този тип кожа подбрахме специално състава на масажното масла. Акцентирано е на извлека от гроздови семки. То се състои от 70% незаменими мастни киселини, които лесно се възприемат от кожата, съединяват се и задържат влагата. Съдържа и най-силния естествен антиоксидант – ресфиратро.Има способността да регулира омазняването- стяга, но не затваря порите, което го прави особено подходящо за чувствителните кожи. Еластичността на кожата е гарантирана от наличието на кокосово масло. Важен компонент на масажното масло за чувствителна кожа е добавката на сафлорово масло, което се получава от семената на вид трън, култивиран от хиляди години в Африка и Азия. То съдържа до 80% специфична форма на вит. F, която не може да се изработи от човешкия организъм, а в другите масла се среща в минимални количества. Към този букет от натурални масла е добавено и масло от жожоба. Уникално в целия растителен свят -състои се главно от висши мастни киселини, свързани с виши аклохоли . Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната й жизнена дейност. И това масажно масло не би могло без участието на всепризнатия антиоксидант – витамин Е.
Ако вашата кожа е една от световните 40 % то смело може да ползвате, масажното масло за чувстителна кожа, както за възстановяване на кожата на Вашето тяло, така и за поддържане кожата на лицето Ви!

Насладете се и релаксирайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар