Ние, от RUMIRA COSMETICS имаме привилегията в живота си да вършим това, което ни харесва и ни прави щастливи - да сътворяваме средства за съхраняване и подчертаване на красотата в човека!

В продължение на повече от 20 години с много труд и любов изграждаме професионализма си, за да можем да предоставим на нашите клиенти възможността да ползват първокласни продукти.

Именно тази отдаденост и умение сме вложили в разработването на новата серия масажни масла РУМИРА, на които се надяваме да се насладите.

21 май 2010 г.

Xидратиращо масажно масло за лице и тяло

Основата, върху която се постига ефектът - хидратация на изсушената кожа, е преобладаващото съдържание на бадемово масло, чийто мастен състав е най-близък до човешкия. То съдържа витамин F – биостимулатор, който регулира клетъчната проницаемост и влияе върху овлажняването на кожата.В съчетание със сусамовото масло, богато на витамин Е и на естествените антиоксиданти сезамол и сезамолин , спомага за забавяне стареенето на клетките. Подходяща съставка за поддържане на здрава и еластична кожа е и кокосовото масло. То попива много бързо и превръща кожата в "кадифе". Добавено е и масло от авокадо- маслото с най-богат състав,съдържащо витамините A, E и D, плодови екстракти, макро и микроелементи. Благодарение на този си състав, то възстановява нарушения в резултат на стареенето липиден баланс на кожата и допринася за синтеза на нови колагенови връзки. Като завършек на цялостното хидратиращо действие на маслото е добавено необходимото количество витамин Е - мощен антиоксидант.
Масажното масло е подходящо за всички видове кожа. То има релаксиращо действие и дава усещането за кадифена мекота на тялото и лицето.

Опитайте и се насладете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар