Ние, от RUMIRA COSMETICS имаме привилегията в живота си да вършим това, което ни харесва и ни прави щастливи - да сътворяваме средства за съхраняване и подчертаване на красотата в човека!

В продължение на повече от 20 години с много труд и любов изграждаме професионализма си, за да можем да предоставим на нашите клиенти възможността да ползват първокласни продукти.

Именно тази отдаденост и умение сме вложили в разработването на новата серия масажни масла РУМИРА, на които се надяваме да се насладите.

21 май 2010 г.

РЕГЕНЕРИРАЩО МАСАЖНО МАСЛО

Най-големия по обем човешки орган е кожата - тя представлява около 2 кв. м. от нашето тяло. Изложена на ежедневните влияния на средата, в която живеем- замърсеност на въздуха, студ, зной, стресови фактори, UV радиация и т. н. в този орган ежедневно умират, но и се раждат милиарди клетки. От нас зависи какво ще е съотношението между мъртвите и живи клетки на нашия защитен „плащ”. Затова ви предлагаме уникално масажно масло за въстановяване на кожата. В него е заложено най-вече на маслата от авокадо и сафлорово. Авокадото като едно от маслата с най-богат състав, от чийто плод се извличат мастноразтворимите витамини A, E и D, плодови екстракти, макро- и микроелементи, които позволяват на клетките бързо да регенерират. Същия ефект оказва и сафлоровото масло с неговото висико съдържание на витамин F, който е незаменим за организма. В масажното масло се съдържа и достатъчно количество бадемово масло ,чийто близък до човешкия мастен състав подпомага регенерацията на клетките. Възстановяването на кожата се подпомага и от маслото от пшеничен зародиш. От всички масла то е най-богатото на витамин Е, зародишен лецитин, минерали, фитостероли, макро- и микроелементи. Витамин Е спомага за снабдаването на клетките с кислород и ги защитава от вредни вещества, забавя стареенето на кожата, а лецитинът се грижи за нейната свежест и еластичност. Както във всички масажни масла от серията и тук е заложено на мощното действие на витамин Е.

Регенериращото масажно масло е подходящо за всички видове кожи, но е особено препоръчително за сухи и бързо старееащи .

Релаксирайте и се възстановете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар